Selecteer een pagina

Beste escape fanaten,

Het is tijd voor duidelijkheid. Het NK-Escape Rooms wordt verplaatst naar volgend jaar. Hopelijk kunnen we in kwartaal 1 van 2023 een nieuwe editie organiseren. Eén ding beloven we: deze wordt groter en beter dan ooit. Na 2 succesvolle fysieke én 1 offline editie hebben we 100% vertrouwen dat dit goed gaat komen.

NK-Escape Rooms 2023

Normaliter organiseren we het jaarlijkse event in het eerste kwartaal van het jaar. Door corona hebben we de afgelopen 2 jaren geen fysiek NK kunnen organiseren. Voor ons was het daarom vooraf lastig om in te schatten wanneer alles weer mogelijk zou zijn. Vol goede moed zijn we diverse malen gestart, maar werden we teruggehouden door Corona. Mede hierdoor hebben we pas laat definitieve beslissingen kunnen maken en werd een fysiek NK in 2022 niet realistisch.

Wat houdt dit concreet in?

Het NK-Escape rooms zal verplaatst worden naar 2023. Hierbij streven we naar een datum in kwartaal 1. Want als we terugkomen, dan doen we het goed. We houden niet van half werk, barsten van originele en toffe ideeën en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Eindelijk weer. We verzekeren dat dit een onvergetelijke editie gaat worden. Het voordeel is dat onze locatiescout langer de tijd heeft om goed onderzoek te doen. Ben jij, of ken jij iemand met een stukje grond op een haven, een camping of een verlaten fabriek? Geef ons gerust een seintje en help het NK-Escape rooms!

Zijn jullie er bij?

Zijn jullie net zo enthousiast als wij en kunnen jullie niet wachten tot de start van NK Escape Rooms 2023 Laat ons weten of je er bij bent! Samen gaan we voorgaande edities overtreffen. Houd onze socials en website in de gaten voor meer updates.