Online escape game

Online escape game voor grote groepen

Online escape game voor grote groepen

Op zoek naar een online escape game die je met een grote groep kunt spelen? Makkie! Wij zouden de makers van het NK Escape Rooms niet zijn als we daar niet iets op hadden bedacht. Daarom hebben wij twee spectaculaire online escape games voor grote groepen die jij nu kunt spelen!

Nummer 1 ‘Escape room spel’ van 2020

Een dominee met een donker verleden. Lang geleden begraven onder jullie huis en voor altijd verdwenen. Tot nu, want de dominee is terug! Hij heeft jullie een brief geschreven. De dominee eist zijn woonplaats terug en wil een sleutel van jullie huis!

Deze online escape game is door Spelletjesvrienden.nl uitgeroepen tot ‘Nummer 1 ‘Escape room spel’ van 2020! En daar zijn we trots op!

“Toegegeven, onze top 3 is erg close, maar toch sprong De Terugkeer van de Dominee er bovenuit. En dat komt door het materiaal dat gebruikt wordt om de sfeer neer te zetten. We gaan natuurlijk niks verklappen, maar je waant je echt in een escape room!”, aldus Spelletjes Vrienden. 

Het is dan ook een ontzettend gaaf spel om te spelen. Dat wisten wij al. Nu jij nog. Een bloedstollende online escape room, te spelen vanuit huis. Deur op slot, sleutel in de kluis en kaarsen aan. Lukt het jullie om de geest van de dominee op tijd te verdrijven? 

De beste online escape game van Nederland – Escape room bedrijfsuitje

De makers van het NK Escape Rooms komt met iets nieuws! Een online escape room voor grote groepen. Speciaal voor bedrijven en te spelen met wel meer dan 1000 man! ‘Escape The Firm’ is een digitale escape room die volledig in het teken staat van digitalisering, data en privacy.

Om het mysterie op te lossen, bouwen jullie een eigen datacenter van 4 servers. Maar direct roept het veel vragen op. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe worden de servers verbonden? Een mysterieuze stem helpt jullie verder, maar is die stem te vertrouwen?

 • Onderdeel geweest van het NK Escape Rooms 2020
 • Alles binnen het thema van digitalisering, data en privacy
 • Geen standaard escape game, alles draait om creativiteit en samenwerking
 • Unieke en spectaculaire escape games/puzzels
 • Een zenuwslopend spel voor ervaren en minder ervaren spelers
 • Een complete online escape game en dus volledig coronaproof!

Doomsday 2021

Op 10 april 2021 is het einde van de wereld in zicht. Lukt het jullie om de Doomsday Clock terug te zetten voordat de wereld vergaat? Ga samen met je team aan de slag met de Prepperbox en red de wereld!

 • Jullie zijn de wetenschappers die Doomsday (het einde van de wereld) moeten voorkomen. Een verhaal op waarheid gebaseerd, want de Doomsday clock en de wetenschappers bestaan echt.
 • Jullie stappen in de rol van onderzoeksteam (Doomsday wetenschappers) en bouwen een eigen ‘research wall’ met aanwijzingen.
 • Je speelt 8 levels / speelrondes. Iedere speelronde bestaat uit “puzzels” verwerkt in allerlei elementen zoals een prepperbox met puzzels en puzzel-attributen, nieuwsuitzendingen en live streams met live acteurs.
 • Door puzzels op te lossen verzamel je aanwijzingen om levels te behalen en om verder te komen in het spel.
 • Informatie over tickets

Reviews online escape room game ‘Escape The Firm’

“We hebben een superleuke middag gehad. De escaperoom was een echte hersenkraker, voor mij was het te hoog gegrepen, maar er zijn groepjes die op eigen kracht zijn ontsnapt.”

Gemeente Rotterdam

‘’We vonden de activiteit erg leuk. Veel positieve reacties van collega’s gehad. Zelf vond ik het ook heel leuk. Leuke afwisseling van moeilijke puzzels en wat makkelijke puzzels.’’

Infotopics

“Echt een uitdagende game. We hadden allemaal zeker langer nodig dan 90 minuten.Vooral echt leuk dat iedereen echt iets fysieks in huis had en daarmee aan de slag kon gaan.’’

University of Amsterdam

“Dank! Het was erg leuk 🙂 Inderdaad een uitdaging om hem in 1,5 uur af te ronden, dat was niet gelukt, maar verder was het wel leuk! Fijn om op afstand zo toch samen te kunnen zijn, dank hiervoor!”

MRDM