Inschrijven ronde 1 & 2

Het is tijd om jullie in te schrijven voor ronde 1 en 2 van het NK Escape Rooms. De locatie voor deze rondes is de plaats Schijndel, in de provincie Noord-Brabant. Kies een datum en starttijd voor je team. Op de starttijd start je met ronde 1 en direct na afloop van ronde 1 spelen jullie ook ronde 2. In totaal ben je ongeveer 2,5 à 3 uur bezig met het spelen van beide rondes.

De mogelijke starttijden zijn op 26, 27 en 28 juni, en op 3, 4 en 5 juli. Op iedere starttijd kan maar één team starten. Kies eerst een starttijd om te zien of deze nog beschikbaar is. Klik door op ‘Bekijk alle … evenementen’ om alle starttijden te zien voor een datum.

Let op: zijn jullie met 4 personen, kies dan een starttijd voor ‘4 personen’. Zijn jullie met 5 personen, kies dan een starttijd waar ‘5 personen’ bij staat vermeld. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging. Let op: het kan even duren voordat je deze e-mail ontvangt en deze kán in de spam terechtkomen.

Zit er echt geen geschikte starttijd voor jullie tussen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en we kijken samen of er een andere optie mogelijk is.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Starttijd 12:15

28 maart, 2020 om 12:15 pm - 3:15 pm

Gegevens

Datum:
28 maart, 2020
Tijd:
12:15 pm - 3:15 pm

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Helaas, deze starttijd is al gekozen. Kijk snel naar de andere starttijden!