Inschrijven ronde 1 & 2

Het is tijd om jullie in te schrijven voor ronde 1 en 2 van het NK Escape Rooms. De locatie voor deze rondes is de plaats Schijndel, in de provincie Noord-Brabant. Kies een datum en starttijd voor je team. Op de starttijd start je met ronde 1 en direct na afloop van ronde 1 spelen jullie ook ronde 2. In totaal ben je ongeveer 2,5 à 3 uur bezig met het spelen van beide rondes.

De mogelijke starttijden zijn op 26, 27 en 28 juni, en op 3, 4 en 5 juli. Op iedere starttijd kan maar één team starten. Kies eerst een starttijd om te zien of deze nog beschikbaar is. Klik door op ‘Bekijk alle … evenementen’ om alle starttijden te zien voor een datum.

Let op: zijn jullie met 4 personen, kies dan een starttijd voor ‘4 personen’. Zijn jullie met 5 personen, kies dan een starttijd waar ‘5 personen’ bij staat vermeld. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging. Let op: het kan even duren voordat je deze e-mail ontvangt en deze kán in de spam terechtkomen.

Zit er echt geen geschikte starttijd voor jullie tussen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en we kijken samen of er een andere optie mogelijk is.

Laden Evenementen

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Helaas, deze starttijd is al gekozen. Kijk snel naar de andere starttijden!