Selecteer een pagina

2019

650 teams | Home game | City game | Bomb defusal game | Finale

Bekijk de trailer

Hunt down een psychopaat 

Escape the Psychopath was het allereerste NK wat georganiseerd is. In deze spannende game, met meerdere rondes, was het verhaal dat er een gemaskerde psychopaat uit een goed beveiligde gevangenis was ontsnapt. Al snel verspreid het gerucht dat deze onbekende man terroristische aanslagen wilde gaan plegen om zo de wereld op z’n kop te zetten. Aan de deelenemers de taak om deze man op te sporen en een streep door zijn plannen te zetten.

Team Tjask

Winnaars NK Escape Rooms 2019

Stop de aanvallen voordat het te laat is!

Ontdek de locatie van de psychopaat

Door middel van een home escape game was het aan onze deelnemers om de Psychopath op te sporen. Verschillende puzzels en opdrachten leiden naar een locatie… is dit zijn schuilplaats?

Ontmantel de bommen

Maar al snel bleek het dat deze gemaskerde gek ook niet stil zat. Hij plantte namelijk bommen door heel het land. De deelnemers moesten dus onder hoge tijdsdruk presteren om de bommen onschadelijk te maken. Was jouw team stressbestendig, dan kwam je misschien wel terecht in de finale!

Ontsnap uit de escape room

De overgebleven teams werden verwacht op de locatie die ze in het eerste spel ontrafeld hadden. Een heuse bunker waar wel 32 escape rooms op hen te wachten lagen. Het team wat het snelste de escape room oploste was de winnaar van het NK 2019!

Deelnemers

Rondes

Escape rooms

NK Escape Rooms 2019 in het nieuws

“Wie wordt Nederlands kampioen ontsnappen uit een escaperoom?”

Lees meer

Omroep Brabant

“NK Escape Rooms bij Hallo Nederland”

Lees meer

Omroep Max "Hallo Nederland"

“Meer dan zeshonderd teams doen mee aan NK Escape Rooms”

Lees meer

Brabants Dagblad

Wat vonden onze deelnemers van The Psychopath?

“Wij vonden het een geweldige ervaring, ondanks dat we het niet gehaald hebben, hebben we genoten!! Complimenten voor de organisatie 👌🏼!! Volgend jaar weer? Want dan zijn wij weer zeker van de partij!🤓”

Ilona

“Ik heb genoten van alle 3 de ronde’s en we gaan zeker weer mee doen volgend jaar. En wat een organisatie, maar wat mij betreft alles tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel! En natuurlijk heel veel succes voor alle teams die deelnemen aan de finale!!”

Bart

“Heel erg genoten van dit NK! Een leuk verhaal met 3 prachtige rondes die helemaal in stijl waren. Wat een werk zit hier voor de organisatie.  Helaas is ons team niet door, maar plezier stond voorp en dat hebben we gehad! 🙂”

Aike

Bekijk vorige edities van het NK Escape Rooms

h

Contactgegevens

NK Escape Rooms
Wasaa 1
5469 BV, Erp

info@nk-escaperooms.nl