Selecteer een pagina

NK Escape Rooms 2021

1000 teams | 8 rondes | 5 uur | Real-life nieuwsuitzendingen | www.doomsday2021.nl

Bekijk de trailer

Een meeslepend escape avontuur vanuit huis

Doomsday 2021 was een levensecht escape avontuur vanuit jullie eigen huiskamer. Met een samengesteld team stapten de deelnemers in de rol van Doomsday wetenschappers en werden ze meegezogen in een meeslepend verhaal. Een aanval op satellieten signaleerde het einde van de wereld. Aan de deelnemers de taak alle rakketen op tijd te ontmantelen.

Lemme Think About It!

Winnaars NK Escape Rooms 2021

Volledig vanuit huis de wereld redden!

Real-life niews uitzendingen

De TV werd aangezet en de deelnemers lieten zich meeslepen door het nieuws. Niemand minder dan presentatoren Cindy de Koning en Theo Verbruggen hielden de deelnemers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen tijdens de game!

Prepperbox vol met attributen 

Alle teams kregen een heuse prepperbox opgestuurd met daarin 50+ attributen voor het onderzoek. Nieuwsartikelen. Foto’s. Posters. Grote landkaarten. Een uitgebreid noodpakket met ‘interessante’ attributen. Een snackpakket met drankjes, snacks en puzzels om de raketten te ontmantelen

Bouw je eigen researchwall

Met alle verzamelde informatie uit de overlevingsbox maakte ieder team zijn eigen research wall om zo stap voor stap dichter bij de oplossing te komen.

Teams (sold out)

Rondes

uur

Doomsday 2021 in het nieuws

“Dol op escape rooms? Ruben en Anne doen mee aan wedstrijden”

Lees meer

Een Vandaag

“Tijdens Doomsday 2021 red je coronaproof de wereld vanuit je huiskamer”

Lees meer

Omroep Brabant

“Jezelf uit een lockdown spelen… met Theo Verbruggen”

Lees meer

Brabants Dagblad

Sfeerimpressie

Wat vonden onze deelnemers van Doomsday?

‘’Heel erg leuk. De spanning begon al toen de box binnenkwam. Het zat super in elkaar. De professionele nieuwsuitzendingen, even leek het alsof het allemaal echt was. Leuke opdrachten, heel slim gemaakt. We hebben ons super vermaakt, ondanks dat we het niet hebben gehaald. Het was een chaos in huis, alles wat we niet meer nodig hadden, gooiden we op de grond. Ik vond vanochtend nog pepermuntjes op de grond.’’

Team naam: De Optomisten

‘’Binnen de beperkingen door corona echt iets moois neergezet! Wij zagen verbetering tov het gedeelte van het spel dat vorige jaar online/thuis gedaan werd. Leuk dat er afwisseling was tussen de nieuwsuitzending en de opdrachten. De uitzending aan laten staan op de achtergrond hielp goed mee voor de sfeer. Fijn dat er een verplichte pauze in zat want anders hadden we die zelf zeker niet gepakt!

Team naam: Dikke Duif

‘’Supergaaf, heerlijk gepuzzeld, mooie verhaal, we zaten er helemaal in! De prachtige prep-box, waarvan zelfs de snacks in een puzzel verweven waren, de leuke nieuwsuitzendingen met secret berichten van Krysa; echt grote klasse hoe deze ‘escape’ in elkaar zat; zijn geld meer dan waard! En zo ontzettend fijn om dit te kunnen doen nu, in een periode waarin we al zes maanden geen escaperooms hebben kunnen doen!

Team naam: De Juffies

Bekijk vorige edities van het NK Escape Rooms

h

Contactgegevens

NK Escape Rooms
Wasaa 1
5469 BV, Erp

info@nk-escaperooms.nl