Selecteer een pagina

NK Escape Rooms 2020

850 teams | Augmented reality | Virtual reality | Hackgame | Finale

Bekijk de trailer

Ontmantel een groot webbedrijf

Het NK Escape Rooms van 2020 stond volledig in het teken van The Firm. Deze grote webgigant stal data van personen over de hele wereld om deze vervolgens door te verkopen op de zwarte markt. 850 teams gingen aan de slag met het oplossen van verschillende opdrachten. Er werd gebruikgemaakt van Augmented Reality, Virtual Reality en software op de computer. Halverwege brak echter het Coronavirus uit, waardoor de grote finale uiteindelijk online gespeeld is.

Spice Fighters

Winnaars NK Escape Rooms 2020

Hack the Firm en steel je data terug!

Spannend meeslepend verhaal

Deelnemers maakten door middel van een home game kennis met The Firm en kwamen er snel achter dat dit bedrijf niet helemaal pluis was. Aan de hand van verschillende opdrachten werd steeds meer duidelijk over de praktijken van het bedrijf.

Verschillende spelelementen

Daarna was het aan de spelers om op pad te gaan en zich te laten onderdompelen in verschillende spelelementen. Denk hierbij aan Augmented Reality City Game, een Virtual Reality Escape room en andere opdrachten in de stad.

Grandioze Finale

De finale nam plaats op een uitgestelde datum en is last minute veranderd in een online game. Spelers kwamen in een onlineomgeving waar het aan hen was om in de systemen van The Firm te hacken en het bedrijf te ontmantelen.

Teams

Rondes

Speeldagen

Escape the Firm in het nieuws

“NK Escape Rooms maakt deelnemers bewust van privacy en hacking”

Lees meer

Stadskrant Veghel

Wat vonden onze deelnemers van The Firm?

‘’Gefeliciteerd iedereen die door is en succes in de finale💪🏻! En NK Escape rooms bedankt voor het maken van deze super toffe beleving. Helaas ronde 2 net niet op tijd weten te halen door een klein beetje pech en dus geen finale voor ons. Maar we hebben genoten van de 3 rondes die we wel hebben gespeeld! Kom maar op met de inschrijvingen van volgend jaar😁’’

Marie-Joze

“Gefeliciteerd aan de finalisten! Wij balen er ontzettend van dat we ronde 2 niet hebben gehaald. Hadden heel graag de finale gedaan. Want die belooft wat, zo goed zaten de voorrondes in elkaar! Het verhaal en de puzzels ziten goed in elkaar met veel aandacht voor detail. Complimenten!” 

Emmy

“Wat een avontuur! Wij hebben zo enorm genoten. Jullie hebben alles tot in de puntjes georganiseerd, het zag er allemaal super tof uit een super spannende beleving!

Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij en dan rocken we de finale. We moesten dit jaar gewoon eerst even warm draaien 😉”

Wieneke

Bekijk vorige edities van het NK Escape Rooms

h

Contactgegevens

NK Escape Rooms
Wasaa 1
5469 BV, Erp

info@nk-escaperooms.nl