Selecteer een pagina

Prijzen

Doe je mee aan het Open Nederlands Kampioenschap Escape Rooms 2023? En ben je benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan snel verder. Zo verloten we niet alleen prijzen van onszelf, maar ook prijzen van Escape Rooms en organisaties waar wij mee samenwerken!

Hoofdprijs

Eindklassement

Win jij met jouw team het NK Escape rooms 2023? Dan heb jij écht een oog voor kunst. Een hoofdprijs moet daar natuurlijk bij passen. Daarom gaan de winnaars 3 dagen naar de kunsthoofdstad van Europa: Parijs!

Art, culture et plaisir. Als de beste kunstrovers van de Benelux krijgen jullie ook nog tickets voor het Louvre. Huis van de mooiste schilderijen ter wereld, waaronder de Mona Lisa. Misschien kunnen jullie hier je volgende Heist plannen. 😉

Reis naar Parijs!

Plek 1 t/m 10

Eindklassement

Escape Rooms

Eindig je in de top 10 van het eindklassement? Dan win je een beschikbaar gestelde Escape Room van een van onze partners! In het eindklassement verdient de winnaar zelfs een tripje naar Parijs.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Plek 1 t/m 10

Elke ronde

Escape Games of Uitjes

Naast toegang stellen verschillende organisaties in de Escape branch tal van andere prijzen beschikbaar. Denk hierbij aan Escape spellen, Vouchers en andere te gekke uitjes!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Overige Prijzen

Troostprijzen

Mochten jij en je team nu in de laatste 10 van het klassement vallen (Daar ga je natuurlijk niet van uit). Dan krijgt je team een prijs van een van de bovenstaande samenwerkingen voor de troost. Zo gaan jullie toch met een goed gevoel op naar de volgende editie van het NK Escape Rooms!

Originaliteitsprijs

Voor het eerst bij het NK is er dit jaar ook een originaliteitsprijs. Wat deze prijs zo uniek maakt, is dat er geen concrete manier is om deze prijs te bemachtigen. Is het voor een originele team naam, het oplossen van een puzzel op een unieke wijze of de kostuums die je draagt tijdens The Heist? Alleen de jury weet het!

Escape Rooms Nederland is trotse mediapartner van het NK!

Bekijk vorige edities van het NK Escape Rooms

h

Contactgegevens

NK Escape Rooms
Wasaa 1
5469 BV, Erp

info@nk-escaperooms.nl