Selecteer een pagina

Escape Rooms Nederland

Het NK Escape Rooms werkt samen met Escape Rooms Nedereland!

Met trots delen wij dat we samen werken met hét Escape Room platform van Nederland. We zullen uitslagen van elke ronde als eerste publiceren op de website van Escape Rooms Nederland. Vergeet je dus niet aan te melden voor de nieuwsbrief van Escape Rooms Nederland om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen omtrent het NK en al het andere Escape Room nieuws!

Escape Rooms Nederland heeft al een artikel over het NK Escape Rooms 2023 geschreven. Daarnaast hebben ze ook vorige edities van het NK onder de aandacht gebracht zoals Doomsday en The Firm!

Over Escape Rooms Nederland

Inmiddels zijn al meer dan 1.000 escape rooms in Nederland en er blijven er maandelijks verschillende bijkomen! Wist je dat Nederland nog steeds de meeste escape rooms per vierkante meter van de wereld heeft? Escape Rooms Nederland is al jaren het grootste escaperoomplatform van Nederland en heeft als doel om een zo volledig mogelijk overzicht te maken van alle escape rooms in Nederland en daarbuiten. In 1 overzicht van escape rooms kun je makkelijk zoeken & vergelijken. Escape Rooms Nederland doet er zoveel mogelijk aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken een volgende escape room te vinden. Welke escape rooms heb jij al bezocht? Bekijk het escape room overzicht of laat een review achter op hun website!

h

Contactgegevens

NK Escape Rooms
Wasaa 1
5469 BV, Erp

info@nk-escaperooms.nl